Voor elke sector de juiste oplossing

Bij F-Projects zijn de mogelijkheden qua automatische toegangssystemen quasi eindeloos, waardoor wij u voor iedere concrete vraag een totaaloplossing op maat kunnen bieden. Dit voor zowel commerciële als publieke doeleinden. 

Wij zijn als specialist in automatische draai- en schuifdeuren en geavanceerde parkeer- en perimetertoepassingen in verschillende sectoren actief.
 

Logistiek en transport

Wij bieden oplossingen op die maat die efficiënt en betrouwbaar zijn voor de logistieke en transportsector. Onze toegangsoplossingen omvatten geavanceerde technologieën, die de toegang tot uw gebouwen, magazijnen en andere faciliteiten regelen en beveiligen. Dit zorgt niet alleen voor een veilige werkomgeving voor uw personeel, maar beschermt ook uw goederen tegen onbevoegde toegang.

Gezondheidssector

Bij ons vind je op maat gemaakte oplossingen die specifiek zijn afgestemd op de unieke behoeften en uitdagingen van elke organisatie. Of je nu een ziekenhuis, zorginstelling, apotheek of tandartspraktijk hebt, wij beschikken over de expertise en ervaring om de perfecte oplossing te bieden. Ontdek onze oplossingen hier.

Mobiliteit in steden en gemeenten

Een vlotte doorstroming van het verkeer is in iedere stad of gemeente topprioriteit. Enerzijds wilt u goed toegankelijk zijn voor bezoekers en leveranciers, maar anderzijds ook aantrekkelijk en veilig om te winkelen en wandelen. Bij F-Projects bieden wij mobiliteitsoplossingen op maat van uw stad of gemeente.

Industrie

Ook op industrieterreinen is F-Projects een veelgevraagde partner voor automatische toegangssystemen, zowel in de bedrijfsgebouwen zelf als op de parkings en terreinen errond. Ook hier is veiligheid en toegankelijkheid troef.

Kantoorgebouwen

Detail- en groothandel

In de retail sector is veiligheid en een goede toegankelijkheid heel belangrijk. Uw zaak dient te beantwoorden aan strenge brand- en veiligheidsvoorschriften, maar moet ook vlot bereikbaar zijn voor uw klanten en leveranciers.

Leisure - Recreatie

In hotels, op campings en festivals, in voetbalstadia, bioscopen en pretparken hebben onze geautomatiseerde toegangssystemen al veelvuldig hun nut bewezen. Hier zijn immers een vlotte doorstroom van de bezoekers en goede parkeergelegenheid van groot belang.

Betaalparkings

Wij bieden een ruim aanbod aan technologische oplossingen die uw parkeerplaats efficiënt maken voor de bezoeker en winstgevend en eenvoudig te beheren door u.