Voor elke sector de juiste oplossing

Bij F-Projects zijn de mogelijkheden qua automatische toegangssystemen quasi eindeloos, waardoor wij u voor iedere concrete vraag een totaaloplossing op maat kunnen bieden. Dit voor zowel commerciële als publieke doeleinden. 

Wij zijn als specialist in automatische draai- en schuifdeuren en geavanceerde parkeer- en perimetertoepassingen in verschillende sectoren actief.
 

Mobiliteit in steden en gemeenten

Een vlotte doorstroming van het verkeer is in iedere stad of gemeente topprioriteit. Enerzijds wilt u goed toegankelijk zijn voor bezoekers en leveranciers, maar anderzijds ook aantrekkelijk en veilig om te winkelen en wandelen. Bij F-Projects bieden wij mobiliteitsoplossingen op maat van uw stad of gemeente.

Industrie

Ook op industrieterreinen is F-Projects een veelgevraagde partner voor automatische toegangssystemen, zowel in de bedrijfsgebouwen zelf als op de parkings en terreinen errond. Ook hier is veiligheid en toegankelijkheid troef.

Kantoorgebouwen

Detail- en groothandel

In de retail sector is veiligheid en een goede toegankelijkheid heel belangrijk. Uw zaak dient te beantwoorden aan strenge brand- en veiligheidsvoorschriften, maar moet ook vlot bereikbaar zijn voor uw klanten en leveranciers.

Leisure

In hotels, op campings en festivals, in voetbalstadia, bioscopen en pretparken hebben onze geautomatiseerde toegangssystemen al veelvuldig hun nut bewezen. Hier zijn immers een vlotte doorstroom van de bezoekers en goede parkeergelegenheid van groot belang.

Betaalparkings

Wij bieden een ruim aanbod aan technologische oplossingen die uw parkeerplaats efficiënt maken voor de bezoeker en winstgevend en eenvoudig te beheren door u.