Automatische deuren

Zowel bij een kantoor, industriegebouw of publieke plaats bepaalt de inkom veelal uw uitstraling. Bij F-Projects hebt u keuze uit verschillende automatische toegangsoplossingen voor een optimale veiligheid, een efficiënte regeling van de toegangsstroom en de realisatie van een aangenaam binnenklimaat.

> Ontdek hieronder onze oplossingen:

Categorieën

Automatische schuifdeuren

De automatische schuifdeuren van F-Projects zijn een echte meerwaarde voor uw winkel, kantoorgebouw, hotel, … Ze bieden een geruisloze, gebruiksvriendelijke toegang zonder deurcontact en ogen bovendien uiterst professioneel.

Automatische draaideuren

De automatische draaideuren van F-Projects maken de toegang van uw winkel, kantoor of openbaar gebouw werkelijk af. Ze bieden een geruisloze, veilige toegang zonder deurcontact en ogen bovendien uiterst professioneel. Ook voor mindervaliden is een draaideurautomaat enorm handig.

Automatische vouwdeuren

De automatische vouwdeuren van F-Projects zijn de ideale oplossing indien u door plaatsgebrek geen schuif- of draaideur kan plaatsen. Onze automatische vouwdeuren zijn uniek en compact en ze geven uw kantoor of bedrijf meteen een professionele toegang.

Ontdek onze aanvullende opties

F-Projects is specialist in automatische deursystemen. Haal het maximum uit uw installatie met opties zoals een luchtgordijn, persoonstelling en beheer vanop afstand.

Onze automatische deuren geven uw gebouw de gepaste uitstraling

Al onze automatische deursystemen zijn trouwens geluidsisolerend en energiebesparend, en eventueel brandwerend.

U kunt uw deursysteem uitbreiden met een luchtgordijn, automatische persoonstelling of een app waarmee u de doorgang vanop afstand beheert.

Waarom is het jaarlijks onderhoud van uw automatische deur zo belangrijk?