Automatische deuren

Bent u op zoek naar een automatische winkeldeur of eerder een automatische schuifdeur voor uw restaurant of groothandel? Eerder industrieel? Ook kantoren, fabrieken en ziekenhuizen maken gebruik van onze automatische deuren want al onze automatische deursystemen zijn geluidsisolerend en energiebesparend, en eventueel brandwerend.

U kunt uw deursysteem uitbreiden met een luchtgordijn, automatische persoonstelling of een app waarmee u de doorgang vanop afstand beheert, ideaal als u een winkelcentra uitbater bent of als u over een showroom beschikt waar u graag een energiebesparende oplossing wenst!

> Ontdek hieronder onze oplossingen:

Categorieën

Hermetische deuren

Onze hermetische schuifdeuren bieden maximale bescherming tegen stof, lucht, geluid en water en zijn daarmee ideaal voor ruimtes waarin hygiëne en veiligheid een absolute vereiste zijn. Denk hierbij aan laboratoria, cleanrooms, operatiekamers, apotheken en voedselverwerkende bedrijven.

Automatische schuifdeuren

Automatische schuifdeuren zijn een geweldige optie voor gebouwen die veel ruimte willen besparen. Ze bewegen langs de muur, in plaats van naar binnen of naar buiten te draaien, waardoor ze minder vloeroppervlak nodig hebben. Schuifdeuren zijn ook een geweldige optie voor gebouwen die veel verkeer ontvangen, omdat ze snel en eenvoudig kunnen openen en sluiten om een constante stroom van mensen door te laten.

Automatische draaideuren

Automatische draaideuren zijn een andere populaire optie en bieden de voordelen van een traditionele deur, maar met de technologische verbeteringen van automatisering. Draaideuren kunnen geprogrammeerd worden om te openen en te sluiten op specifieke tijden en kunnen ook uitgerust zijn met functies.

Automatische vouwdeuren

De automatische vouwdeuren van F-Projects zijn de ideale oplossing indien u door plaatsgebrek geen schuif- of draaideur kan plaatsen. Onze automatische vouwdeuren zijn uniek en compact en ze geven uw kantoor of bedrijf meteen een professionele toegang.

Ontdek onze aanvullende opties

F-Projects is specialist in automatische deursystemen. Haal het maximum uit uw installatie met opties zoals een luchtgordijn, persoonstelling en beheer vanop afstand.

Het vergemakkelijken van jouw dagelijks leven

Automatische deuren zijn een bekende verschijning in vele winkels, kantoren, hotels en andere gebouwen. Ze zijn ontworpen om de ingang van gebouwen te vergemakkelijken en te verbeteren. Hierdoor verminderen ze de hoeveelheid fysieke inspanning die nodig is om een gebouw binnen te gaan of te verlaten, wat vooral handig is voor mensen met een beperkte mobiliteit of die met hun handen vol zijn.

Maar automatische deuren zijn niet alleen handig, ze zijn ook veelzijdig en kunnen aangepast worden aan de specifieke behoeften van een gebouw. Er zijn verschillende soorten automatische deuren, waaronder schuifdeuren en draaideuren, en elk type heeft zijn eigen unieke voordelen.

Maar automatische elektrische deuren zijn niet alleen handig en veelzijdig, ze zijn ook duurzaam en energie-efficiënt. Automatische elektrische deuren hebben geavanceerde sensoren die ervoor zorgen dat ze alleen openen wanneer ze daadwerkelijk nodig zijn, waardoor ze energie besparen.

Er zijn verschillende soorten automatische deuren, waaronder schuifdeuren en draaideuren, en elk type heeft zijn eigen unieke voordelen.

Bovendien, door het regelmatig onderhouden van automatische deuren, kunnen ze jaren meegaan zonder vervanging nodig te hebben.

Veelgestelde vragen