Access Pro XXL

  • Mastbreedte van maximaal 10 m
  • Hoge veiligheid met optioneel schaarhek
  • Openings- en sluittijden van minimaal 8,0 s
  • Goedkeuring voor gebruik bij personenverkeer
  • Product informatie

Omschrijving

Met de mastbreedte van maximum 10 m en het optionele schaarhek of schaarhek met overklimbeveiliging, is de elektrische slagboom Access XXL de ideale oplossing voor extra wijd- of meervoudige ingangen voor expediteurs, bedrijfsgebieden en havenfaciliteiten.

Het besturingssysteem van de MAGNETIC Access XXL biedt een breed scala aan functies en talrijke uitbreidingsmogelijkheden door gebruik te maken van plug-in modules. Er zijn vijf slots voor bijvoorbeeld een Ethernet-interface, een radio-module of een telmodule voor het bepalen van het aantal parkeerplaatsen die nog beschikbaar zijn.

Alle in- en uitgangen kunnen individueel worden geconfigureerd door de gebruiker. Gebruikers kunnen kiezen uit talrijke invoer- en uitvoerfuncties. De openings- en sluittijden kunnen onafhankelijk van elkaar op drie niveaus worden gekozen.

Downloads

Download hier brochures, catalogussen, technische fiches en tekeningen

Wenst u meer informatie?

Vraag een download

Service- en onderhoud - slagbomen

Om een goede en correcte werking van de MAGNETIC Access Pro XXL slagboom te kunnen verzekeren raden wij om minimaal één keer per jaar uw automatische slagboom te onderhoud.

Wenst u meer informatie over onze service- en onderhoudscontracten?
Aarzel niet ons te contacteren.