Access Pro H

Slagboom voor gebruik met schaarhekken

 • Mastbreedte van maximaal 6.0 meter
 • Openings- en sluitsnelheid van min. 4.0 s
 • Perimeterbeveiliging met optioneel hekwerk, schaarhek of rok
 • Goedkeuring voor gebruik bij personenverkeer
 • Product informatie

Omschrijving

Een slagboom met rok / schaarhek voor speciale veiligheidseisen

Een slagboom met rok is een type slagboom waarbij er een rok aan de onderkant van het hek is bevestigd. Deze rok dient als extra beveiliging tegen het onder- of bovenklimmen van het hek. Hierdoor wordt het moeilijker voor onbevoegde personen om het gebouw of de parkeerplaats binnen te komen zonder toestemming.

De rok of schaarhek van de slagboom is vaak gemaakt van een duurzaam materiaal en is speciaal ontworpen om het onderklimmen of overklimmen tegen te gaan. Hierdoor kun je er zeker van zijn dat de toegang tot jouw gebouw of parkeerplaats effectief en veilig wordt beheerd.

Een slagboom met rok is een uitstekende oplossing voor gebouwen of parkeerplaatsen waar een extra laag van beveiliging nodig is. Het is ook een goede optie als er een groot risico is op onder- of overklimmen, bijvoorbeeld in gebieden met hoog vandalisme.

 • Met de mastbreedte van maximaal 6,0 m en de optie voor hekwerk, schaarhek of rok met overklimbeveiliging tot 1,8 m, is de Access Pro H slagboom de ideale oplossing om te voorkomen dat de toegangen betreden worden door onbevoegde personen.
   
 • Het controlesysteem van de MAGNETIC Access Pro-H biedt een breed aanbod aan functies en talrijke uitbreidingspotenties door gebruik te maken van plug-in modules.
   
 • Er zijn vijf ingangen voor bijvoorbeeld een Ethernet-interface, een radio-module of een teller-module voor het bepalen van het aantal parkeerplaatsen die nog beschikbaar zijn.
   
 • Alle ingangen en uitgangen kunnen individueel worden geconfigureerd door de gebruiker. Gebruikers kunnen kiezen uit talrijke invoer- en uitvoerfuncties. De openings- en sluittijden kunnen elk onafhankelijk van elkaar op drie niveaus worden gekozen.

Downloads

Download hier brochures, catalogussen, technische fiches en tekeningen

Wenst u meer informatie?

Vraag een download

Service- en onderhoud - slagbomen

Om een goede en correcte werking van de MAGNETIC Access Pro H slagboom te kunnen verzekeren raden wij om minimaal één keer per jaar uw automatische slagboom te onderhoud.

Wenst u meer informatie over onze service- en onderhoudscontracten?
Aarzel niet ons te contacteren.