mTripod draaikruis

  • Uitgebreide functies en intuïtieve bediening
  • Slagarmmechanisme (optioneel) maakt doorgang mogelijk tijdens stroomuitval of alarmen
  • Plug-in module voor IP-verbinding (optioneel)
  • Ontworpen voor 10.000.000 open- en sluitcycli
  • Product informatie

Omschrijving

BEVEILIGING OP EEN VRIENDELIJKE EN VOORUITSTREVENDE MANIER
Bedrijven, culturele instellingen en openbare voorzieningen willen in toenemende mate methodisch de aanwezigheid van werknemers en bezoekers registreren om verschillende processen te automatiseren en de beveiliging van hun gebouwen te vergroten. Het ontwerp van het toegangscontrolesysteem speelt een steeds belangrijkere rol in meer geavanceerde werkomgevingen. Als een van de eerste interactiepunten op weg naar het gebouw, moet het de architecturale ambities van het bedrijf onderstrepen en degenen die binnenkomen een vriendelijke ontvangst bieden.

UNIEK DESIGN EN MATERIAAL
Het MTripod-toegangscontrolesysteem van Magnetic is ontworpen voor precies deze toepassingen. Met zijn extreem slanke ontwerp, zijn gebogen lijnen en zijn unieke verlichting aan de basis en aan de randen van het frame, is het ideaal voor integratie in verfijnde en op design gerichte architecturen, terwijl het materiaal tegelijkertijd een warme tactiele en visuele eerste indruk geeft. In plaats van koud en hard te zijn zoals roestvrij staal, voelt mDure zacht en comfortabel aan, wat het open karakter van de nieuwe generatie Magnetic ‘m’ -producten benadrukt.

Downloads

Download hier brochures, catalogussen, technische fiches en tekeningen

Wenst u meer informatie?

Vraag een download

Service- en onderhoud - Beveiligingspoortje

Om een goede en correcte werking van de MAGNETIC mTripod draaikruis van de FlowMotion serie te kunnen verzekeren raden wij om minimaal één keer per jaar uw draaikruis te onderhouden.

Wenst u meer informatie over onze service- en onderhoudscontracten?
Aarzel niet ons te contacteren!