Automatische vouwdeur SF1400

De FAAC SF1400 vouwdeur ruimtebesparend is zeer geschikt voor entrees met beperkte ruimte.

  • Weinig inbouwbreedte benodigd
  • Tot wel 42% energiebesparing
  • Vergroot de toegankelijkheid van uw pand
  • Product informatie

Omschrijving

SF1400 automatische vouwdeur - ruimtebesparend
Elegant, functioneel en ruimtebesparend zijn de belangrijkste eigenschappen van de automatische vouwdeur SF1400. Omdat de automatische vouwdeuren niet open schuiven, maar open vouwen is er geen zijruimte benodigd. Dankzij het vouwprincipe kan er toch een acceptabele doorloop gecreëerd worden in combinatie met het gemak van een automatische deur.

Vouwdeuren binnen en buiten
Automatische vouwdeuren kunnen worden toegepast in zowel binnen als binnen – buiten situaties. De deurvleugels zijn altijd voorzien van veiligheidsglas in enkele of dubbele (isolerende) uitvoering. Uiteraard voldoen de deuren aan de laatste normeringen op gebied van veiligheid volgens de EN16005 en kunnen de deuren worden voorzien van het breakout APS (anti panic system) in geval van vluchtroutes.

Productie in eigen beheer
Zowel onze deuren als onze aandrijvingen worden ontwikkeld en geproduceerd in eigen beheer. Hierdoor is combinatie met allerlei soorten profielen mogelijk en heeft u de vrijheid te kiezen welke uitstraling het beste bij uw pand past. Een automatische deur wordt door ons binnen één dag gemonteerd. 

Vouwdeuren op maat
Elegant, functioneel en ruimtebesparend zijn de belangrijkste eigenschappen van de automatische vouwdeur SF140. Omdat de automatische vouwdeuren niet open schuiven maar open vouwen is er geen zij-ruimte benodigd. Dankzij het vouwprincipe kan er toch een acceptabele doorloop gecreëerd worden in combinatie met het gemak van een automatische deur.

Brochure

Download hier brochures, catalogussen, technische fiches en tekeningen

Wenst u meer informatie?

Vraag een download

Service- en onderhoud - Automatische deuren

Om een goede en correcte werking van een automatische vouwdeur te kunnen verzekeren raden wij aan om minimaal één keer per jaar uw deur te onderhouden.

Wenst u meer informatie over onze service- en onderhoudscontracten?
Aarzel niet ons te contacteren.