Home » Realisaties

Realisaties

Een continu streven naar een compleet tevreden klant, zoeken naar de ideale totaaloplossing voor uw toegang of parking en de vastberadenheid om enkel te werken met producten van de hoogste kwaliteit. Door deze visie op al onze projecten toe te passen, kan F-Projects u dan ook met gepaste trots onderstaande realisaties voorstellen.

Indien u geïnteresseerd bent in wat wij voor u kunnen betekenen, dan staat F-Projects voor u klaar. Bent u op zoek naar meer gedetailleerde informatie of wil u meer foto’s zien van onze installaties, neem dan gerust contact met ons op.

Fierens BVBA – Snellooppoorten (Pack Door)

Fierens BVBA – Snellooppoorten (Pack Door)

De firma Fierens BVBA was op zoek naar een oplossing om een snelle en efficiënt geautomatiseerde doorgang te creëren. Om deze redenen kwamen ze al snel uit bij de snellooppoorten van F-Projects. Het voor- en na-resultaat vind je hier.

lees meer
TEC Charleroi – Verkeerspalen – VOOR/NA

TEC Charleroi – Verkeerspalen – VOOR/NA

De installatie van deze verzinkbare verkeerspalen in combinatie met ondergrondse inductieve lussen gebeurde in samenwerking met Ets. Maurice Wanty voor TEC, het bedrijf dat verantwoordelijk is voor het openbaar vervoer in de Waalse regio.

lees meer