Snellooppoort Dynamic

Onze meest toegepaste snellooppoort: zowel binnen als buiten inzetbaar.

  • Geschikt voor binnen en buiten
  • Openingssnelheid tot 2 meter per seconde
  • Flexibele onderbalk zorgt voor minimale aanrijdschades
  • Toepasbaar in bijna iedere situatie
  • Product informatie

Omschrijving

DE DYNAMIC IS LEVERBAAR IN VERSCHILLENDE MODELLEN EN KLEUREN
De standaard snelloopdeur voorzien van een stevig PVC doek (1.300 gram/m2) met één strook rechthoekige vensters en afdekkappen over zowel de rol als de motor.

Optioneel is een geïsoleerd doek leverbaar voor ruimtes met een groot temperatuurverschil. Het is ook mogelijk vensters in het doek te plaatsen en het doek te bedrukken met uw logo of een andere print naar keuze.

DE VOORDELEN VAN DE DYNAMIC
Het slimme ontwerp van de Dynamic snelloopdeur biedt u als ondernemer een aantal belangrijke voordelen:

  •  Meer veiligheid en bedrijfszekerheid
  •  Hogere efficiëntie en lagere kosten
  •  Prettige werkomgeving

De Dynamic is hiermee een investering die op meerdere manieren bijdraagt aan de veiligheid, efficiëntie en duurzaamheid van uw bedrijf.

Service- en onderhoud - snellooppoorten

Om een goede en correcte werking van uw snelloopoort te kunnen verzekeren raden wij aan om deze minimaal één keer per jaar te onderhouden.

Wenst u meer informatie over onze service- en onderhoudscontracten?
Aarzel niet ons te contacteren.

Dynamic food inox

Meer veiligheid en bedrijfszekerheid

De Dynamic is standaard uitgevoerd met belangrijke veiligheidscomponenten. Fotocellen of een lichtgordijn detecteren obstakels, waardoor de kans op een impact klein is. Omdat de Dynamic geen harde delen bevat en is uitgerust met een flexibele onderbalk, zal uw personeel bij impact minder snel gewond raken.

Verder is de snelroldeur zelfherstellend door middel van een rits-bevestiging. Bij een aanrijding zal de rits losschieten, waardoor de deur veel minder snel kapot gaat. Geleiders in het frame zorgen ervoor dat de rits weer in de oude stand terug wordt gebracht. Dankzij deze slimme techniek zal in veel gevallen de deur zelf herstellen en hoeft uw bedrijfsproces dus niet lang stil te liggen na een aanrijding.

Optioneel is de Dynamic uit te breiden met extra veiligheidsopties.

Zelfherstellende geleiding

Hogere efficiëntie en lagere kosten

De hoge snelheid tot 2,5 m/s van de Dynamic en de verschillende bedieningsmogelijkheden zorgen ervoor dat uw personeel maximaal flexibel is en minimaal wordt gehinderd in hun werkomgeving. Hierdoor kunnen zij efficiënter werken.

Door de automatische sluiting en snelheid van de Dynamic, staat de deur steeds korte tijd open. Dit minimaliseert warmte-, koude- en drukverlies. Ook bij dichtstand zijn deze verliezen minimaal dankzij de nagenoeg perfecte afdichting met onze unieke, gepatenteerde magneetsluiting. Hiermee bespaart u energiekosten.

Ook bespaart u met de Dynamic op herstel- en onderhoudskosten en heeft u minder uitvalperiodes. De robuustheid, zelfherstellendheid en afwezigheid van harde delen in het doek zorgen hiervoor. De deur zal door zijn flexibiliteit immers minder snel schade oplopen en storingen zijn vaak door u zelf te verhelpen. Bovendien is de deur eenvoudig te installeren.