Brandwerend rolscherm

  • 30 of 60 minuten brandwerend
  • Brandweerstand conform EI eis
  • Thermische isolatie 140° C
  • Getest volgens EN 1634-1 en 13501-2
  • Kleine inbouwafmetingen
  • Licht van gewicht
  • Product informatie

Omschrijving

SPECIFICATIES VAN ONZE BRANDSCHERMEN
Vaste, in het oog springende brandscheidingen zijn erg bepalend voor de uitstraling van een ruimte. Maar om te voldoen aan het bouwbesluit is compartimentering wél een vereiste. De Brandwerende rolschermen gaan nog een stapje verder en zijn vooral zeer geschikt om bijvoorbeeld een evacuatie route realiseren of een aanvalsroute voor de brandweer.

TOEPASSINGEN
Firescreen® Temperature is zeer geschikt voor toepassingen in o.a. industrie, overheidsgebouwen, zorginstellingen, openbare gebouwen en bedrijfsgebouwen ter afsluiting van brandcompartimenten. Daarnaastzijn onze brandschermen door de EI classificatie ook uitermate geschikt om bijvoorbeeld een evacuatieroute te creëren of een aanvalsweg voor de brandweer. Dit alles zonder dat er een complex en kostbare sprinklerinstallatie benodigd is.

ANDERE
Firescreen® Temperature brandschermen voldoen aan de belangrijke criteria: vlamdichtheid om het element intact te houden (E), beperking van de warmtestraling van maximaal 1 kW/m2 (W) en thermische isolatie van de temperatuur (I). Bij een temperatuur van 1000°C aan de brandzijde zorgen deze schermen ervoor dat de stijging aan de niet-brandzijde beneden de 140°C blijft. Alle Firescreen® Temperature brandschermen voldoen hiermee aan de EI-classificatie getest volgens EN 1634-1 en EN 13501-1 met een minimale windbelasting (max. 20 pascal).

Service- en onderhoud - brandwerende poorten

Om een goede en correcte werking van uw brandwerend rolscherm te kunnen verzekeren raden wij aan om deze minimaal één keer per jaar te onderhouden.

Wenst u meer informatie over onze service- en onderhoudscontracten?
Aarzel niet ons te contacteren.