Dubbele draaitrommel

  • Ruimtebesparend systeem met twee onafhankelijke doorgangen
  • Mechanische, elektromechanische of gemotoriseerde ontwerpen beschikbaar
  • Gevoelige impactdetectie voor maximale veiligheid
  • Talrijke opties, b.v. uitbreiding voor rolstoelgebruikers
  • Product informatie

Omschrijving

De dubbele draaitrommel (draaihek/tourniquet) MPT is een oplossing voor het beheren en controleren van mensen, vooral waar twee passages nodig zijn in een kleine ruimte voor een snelle en vlotte doorgang.

De MPT 33 is voorzien van een elektronisch slot en dus een goede oplossing voor bv. in pretparken.
De MPT 50 is een puur mechanische tourniquet en slechts in één richting te passeren. Deze zijn ideaal voor onbewaakte uitgangen zoals in zwembaden.

DE IDEALE OPLOSSING VOOR DUBBELE TOEGANGSCONTROLE
De dubbele draaitrommel MPT is de ideale oplossing voor toegangscontrole buiten wanneer twee doorgangen vereist zijn en de ruimte beperkt is. MPT tourniquets kunnen eenvoudig worden aangepast aan uw eisen dankzij de aangeboden aandrijfvarianten: de elektrisch aangedreven motor MPT tourniquet wordt in gang gezet door middel van een energiezuinige, onderhoudsvrije MHTM ™ aandrijfeenheid - de eerste keuze voor representatieve beveiliging voor buitenruimtes en bedrijfsgronden.

POPULAIR BIJ RECREATIEPARKEN EN STADIONS
De MPT heeft een elektromechanische vergrendeling en de roterende beweging wordt door gebruikers zelf geïnitieerd - een populaire variant in recreatieparken en stadions. Beide aandrijfversies kunnen worden bestuurd door middel van alle conventionele toegangscontrolesystemen en kunnen optioneel in beide doorstroomrichtingen worden bediend.

IDEAAL VOOR NIET-BEWAAKTE UITGANGEN
De puur mechanische MPT draaitrommel laat bezoekers slechts in één richting passeren en is dus bijzonder geschikt voor niet-bewaakte uitgangen bij zwembaden en sportfaciliteiten. MPT tourniquets kunnen ook op andere manieren individueel aan uw eisen worden aangepast: met een verscheidenheid aan materiaalopties, vergrendelingsvarianten, extra bevestigingen en uitbreidingen voor fietsen en rolstoelen

Downloads

Download hier brochures, catalogussen, technische fiches en tekeningen

Wenst u meer informatie?

Vraag een download

Service- en onderhoud - Beveiligingspoortje

Om een goede en correcte werking van de MAGNETIC Dubbele draaitrommel MPT te kunnen verzekeren raden wij om minimaal één keer per jaar uw draaitrommel te onderhouden.

Wenst u meer informatie over onze service- en onderhoudscontracten?
Aarzel niet ons te contacteren!