Simply connect

Be automatic, be connected
De revolutie van de automatisering van deuren en poorten met de smartphone
Simpelweg innovatief. Simpelweg praktisch. Simpelweg FAAC

 • Product informatie

Omschrijving

VOEG SIMPLY CONNECT TOE AAN DE TOEGANGEN VAN UW BEDRIJF
Controleer uw winkel, bedrijf of kantoorgebouw met de smartphone dankzij de app Simply Connect. Van nu af aan kunt u elke toegang tot uw bedrijf beheren, met de personalisatie van de gebruiks- en toegangsrechten van de gebruikers.

WAAROM KIEZEN VOOR SIMPLY CONNECT

 1. BESPARING
  Dankzij de draadloze technologie van Simply Connect is elke toegang altijd vooruitstrevend, verbonden en geïntegreerd, zonder dat daarvoor installaties en toegangsapparatuur moeten worden vervangen. Veelzijdigheid en innovatie ter beschikking van uw bedrijf en uw uitgaven.
 2. EENVOUDIG BEHEER
  Eén oplossing voor uw deuren en poorten, ongeacht of u een bedrijf of een kantoorgebouw bent. Een enkel controlecentrum kan diverse toegangen beheren. Een app, een flexibel systeem dat in elke context of ruimte, binnen en buiten, kan worden geïntegreerd.
 3. VEILIGHEID
  Elke toegang kan naar uw behoeften worden gepersonaliseerd. Werknemers, extern personeel en gasten: ieder met eigen gebruiks- en toegangsrechten die geactiveerd en ingetrokken kunnen worden wanneer u dat wilt. Met Simply Connect heeft u alles onder controle, direct op de smartphone.
 4. CONNECTIVITEIT
  De Simply Connect-modules zijn beschikbaar met WiFi of LAN voor verbinding met het vaste netwerk of met LTE voor verbinding met mobiel datanetwerk van FAAC.

Beide modules zijn ook uitgerust met bluetooth connectiviteit voor het beheer van de automatiseringen in de buurt (bijvoorbeeld in afwezigheid.

Downloads

Download onze datasheets, brochures en tekeningen.

Wenst u meer informatie?

Vraag een download

Service- en onderhoud

Naast het installeren en produceren van uw automatische toegangsdeur verzorgt F-Projects ook de na service en het onderhoud. Naast onze eigen merken kan u steeds bij ons terecht voor andere merken

Wenst u meer informatie over onze service- en onderhoudscontracten?
Aarzel niet ons te contacteren.