Personentelling

Sensoren voor personentelling zijn apparaten die de stroom mensen telt die een bezoek brengen aan openbare ruimtes zoals luchthavens, winkelcentra, musea, sportstadions etc. en hun gedrag monitort.

  • Product informatie

Omschrijving

OPLOSSING VOOR PERSONENTELLING BIJ INGANG

De sensoren verzamelen gegevens door te tellen hoeveel mensen deze ruimtes binnengaan en verlaten, en door hun handelingen, omvang en bewegingen te registreren. De apparaten zijn voortdurend te monitoren dankzij een onafhankelijke en van afstand toegankelijke gebruikersinterface. De gegevens die het apparaat verzamelt zijn te integreren in een omgeving voor grootschalige data-analyse om klanten te ondersteunen in hun besluitvormingsproces.

SIGMA biedt een complete personenteloplossing die bestaat uit een laser sensor, een online beheerplatform en een mobiele applicatie die u gedurende de gehele installatie begeleidt.

Vraag nu uw offerte aan

Downloads

Download onze datasheets, brochures en tekeningen.

Wenst u meer informatie?

Vraag een download

Service- en onderhoud

Naast het installeren en produceren van uw automatische toegangsdeur verzorgt F-Projects ook de na service en het onderhoud. Naast onze eigen merken kan u steeds bij ons terecht voor andere merken

Wenst u meer informatie over onze service- en onderhoudscontracten?
Aarzel niet ons te contacteren. 

Personentelling

Nauwkeurige technologie

Time-of-flightanalyse is onafhankelijk van lichtvariaties en weersomstandigheden, zodat u in welke omgeving dan ook over een gegarandeerd nauwkeurig telsysteem beschikt als u SIGMA geïnstalleerd heeft.


Dankzij het detectieveld met hoge resolutie (250 punten per gordijn) biedt SIGMA een betrouwbare teloplossing, die nauwkeurig volwassenen, kinderen en groepen personen telt.

Personentelling

Onafhankelijk van lichtvariaties

Onze lasertechnologie werkt onafhankelijk van variaties in de verlichting. Hierdoor is ook het tellen van personen in slecht of fel verlichte omgevingen mogelijk.