Draaideurautomaat A951

 

  • Openen en sluiten met maximaal comfort
  • Veelzijdig en elegant in een ruimte van slechts 7cm
  • Veilig en intelligent
  • Geruisloos, betrouwbaar en laag energieverbruik
  • Product informatie

Omschrijving

OPENEN EN SLUITEN MET MAXIMAAL COMFORT
Door middel van de A951 kunnen deuren eenvoudig geopend worden met een knop, een sensor of een afstandsbediening. Dankzij de functie PUSH&GO is het voldoende om de deur aan te raken en hem automatisch te openen.

Tevens zijn onze draaideurautomaten in staat een deur volledig contactloos te openen.

VEELZIJDIG ELEGANT IN EEN RUIMTE VAN SLECHTS 7CM
Het mechanisme A951 kan op de bovendorpel van de deur geïnstalleerd worden en garandeert een maximale flexibiliteit van gebruik en eenvoud van installatie dankzij de bevestigingsplaat en het beperkte gewicht. De behuizing is gemaakt van geëxtrudeerd aluminium en heeft een aangename vormgeving. A951 kan ook ingangen met een dubbele vleugel automatiseren door de 2 vleugels in een master/slaveconfiguratie te koppelen; de dubbele vleugel wordt bewogen als door één enkel automatiseringssysteem en de maximale synchronisatie tussen de vleugels wordt verzekert door een CAN BUS-communicatie.

VEILIG EN INTELLIGENT
A951 is uitgerust met een microprocessor die in real-time alle activiteiten van de deur controleert en met een encoder die op elk moment zijn hoekpositie detecteert. Bovendien is het met behulp van een zijdelings geplaatste keuzeschakelaar mogelijk om de bedrijfslogica te selecteren (automatisch, handmatig, nacht, open). Het automatiseringssysteem A951 is vervaardigd in overeenstemming met de nieuwe Europese veiligheidsnorm EN16005 en kan met een laag energieverbruik functioneren of kan de zelfcontrolerende sensoren volgens EN16005 beheren, zoals de nieuwe lasersensor XPB-SCAN.

GERUISLOOS, BETROUWBAAR EN EEN LAAG ENERGIEVERBRUIK
Dankzij een zorgvuldige selectie van de mechanische en elektronische onderdelen is ons automatiseringssysteem A951 in staat om vleugels met een gewicht van 100 kg en een breedte van 1100 mm geruisloos te bewegen en zijn er aanzienlijke energiebesparingen mogelijk, zowel tijdens de stand-by als tijdens de werking.

Downloads

Download hier brochures, catalogussen, technische fiches en tekeningen

Wenst u meer informatie?

Vraag een download

Service- en onderhoud - Automatische deuren

Om een goede en correcte werking van een automatische draaideur te kunnen verzekeren raden wij aan om minimaal één keer per jaar uw deur te onderhouden.

Wenst u meer informatie over onze service- en onderhoudscontracten?
Aarzel niet ons te contacteren.