FAAC TKG

  • Maximale transparantie
  • Elegante uitstraling
  • Geschikt voor showrooms
  • Geliefd bij architecten
  • Product informatie

Omschrijving

Volglazen deuren gebruikt u bijvoorbeeld in uw showroom waarmee u zorgt voor een mooie, elegante uitstraling. Volglazen deuren zorgen voor een maximale transparantie waardoor er een scala aan mogelijkheden ontstaat voor visuele effecten en moderne architectuur.

AANDRIJVINGEN
De standaard deurprofielen zijn met een A1400 Air, A1400 Telescoop, A1400 met Dubbele Motor of A1400 Redundant automaat te combineren. Standaard automatische deuren blijven veel langer open staan dan nodig is. Alle FAAC  A1400 aandrijvingen zijn altijd voorzien van het unieke 'Energy Saving' en beperken de openstandtijd. Tochtproblemen en energieverlies worden hiermee tot een minimum beperkt. 

PRODUCTIE IN EIGEN BEHEER
Zowel onze deuren als onze aandrijvingen worden ontwikkeld en geproduceerd in eigen beheer. Hierdoor is combinatie met allerlei soorten profielen mogelijk en heeft u de vrijheid te kiezen welke uitstraling het beste bij uw pand past. Een automatische deur wordt door ons binnen één dag gemonteerd.

Downloads

Download hier brochures, catalogussen, technische fiches en tekeningen

Wenst u meer informatie?

Vraag een download

Service- en onderhoud - Automatische deuren

Om een goede en correcte werking van een automatische schuifdeur te kunnen verzekeren raden wij aan om minimaal één keer per jaar uw deur te onderhouden.

Wenst u meer informatie over onze service- en onderhoudscontracten?
Aarzel niet ons te contacteren.